Aquest bloc esta dedicat a totes les persones per les quals és important trobar les paraules per expressar els seus sentiments, a tots els pares que busqen mots per poder transmetre amor als seus fills, a aquelles dones i homes que encara esperen que algú els digui que els compren.

jueves, 14 de julio de 2016

Teràpia de grup per a joves

terapia de grup
Aquest grup reduït, de 6-7 persones, està dirigit a joves de 18 a 35 anys, que vulguin augmentar les seves habilitats per establir i mantenir relacions d’amistat, relacions sentimentals i, en general, per tots aquells que puguin sentir-se aïllats i incomunicats. Així mateix, està indicat per ajudar en el procés d’identificar i cultivar els propis interessos, com ara estudis, activitats laborals, hobbies i esports, amb la finalitat de dotar de sentit aquest traspàs, a vegades complicat, entre l’adolescència i la vida adulta. Així mateix, dins del grup es tracte la relació amb les famílies i les dificultats per veure’s com una persona diferenciada, amb una identitat pròpia i, al mateix temps, saber demanar i acceptar l’ajuda que es requereix.
Els horaris estan per determinar, en funció de les necessitats dels participants, el preu és de 25 euros per sessió i cal concertar una entrevista prèvia per començar a participar en el grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario