Aquest bloc esta dedicat a totes les persones per les quals és important trobar les paraules per expressar els seus sentiments, a tots els pares que busqen mots per poder transmetre amor als seus fills, a aquelles dones i homes que encara esperen que algú els digui que els compren.

jueves, 14 de julio de 2016

Teràpia de grup a la xarxa d'atenció primària

Des de l'abril del 2014 està en marxa un grup terapèutic dins del Cap Les Hortes de Barcelona, dirigit a pacients del centre que es puguin beneficiar d'aquest tipus d'ajuda, des del punt de vista dels seus metges de capçalera i dels psicoterapeutes que finalment els atenen dins del grup. Maria Monini ha estat convidada a portar aquest grup heterogeni conjuntament amb l'equip de psicoterapeutes en formació del MTCS (Màster en Teràpia Cognitivo Social) de la Universitat de Barcelona. 

grup

Els membres del grup presenten diversos tipus de dificultats psicològiques i està previst que la seva participació setmanal en aquest espai s'allargui més d'un any, tot i que el grup seguirà funcionant indefinidament. Els interessats en participar en aquest grup poden demanar una entrevista prèvia per valorar si és un context adequat per a la solució de les seves dificultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario