Aquest bloc esta dedicat a totes les persones per les quals és important trobar les paraules per expressar els seus sentiments, a tots els pares que busqen mots per poder transmetre amor als seus fills, a aquelles dones i homes que encara esperen que algú els digui que els compren.

martes, 30 de octubre de 2012

Despatologitzar la psicologia clínica


Aquest trimestre, Papeles del Psicólogo, la revista del Consell General de Col·legis Oficials de Psicólegs, titula: Despatologitzar la psicologia clínica i dedica el  primer article a tractar aquest tema. Els autors, psicòlegs clínics de l’Ajuntament de Madrid, s’endinsen en la qüestió de com, en etiquetar els problemes psicològics com a malalties, es dóna lloc a una transformació de la seva naturalesa, el que ells anomenen: metamorfosi declarativa.  A més, manifesten la seva opinió de que existeix cap fonament empíric d'aquesta denominació i la consideren una logomaquia, és a dir, un miratge verbal.
Qui tingui ganes d'endinsar-se en aquest interessant i molt actual debat pot accedir a aquest article des del link: http://www.papelesdelpsicologo.es/vernumero.asp?id=2135

No hay comentarios:

Publicar un comentario