Aquest bloc esta dedicat a totes les persones per les quals és important trobar les paraules per expressar els seus sentiments, a tots els pares que busqen mots per poder transmetre amor als seus fills, a aquelles dones i homes que encara esperen que algú els digui que els compren.

domingo, 21 de julio de 2013

Cicle de conferències sobre el dol

Aquesta tardor la Fundació Hospital de Mataró organitza un interessant cicle de conferències sobre el dol, cada primer dijous de mes, de 19.00 a 20.30. Desgraciadament no hi podré assistir, tal vegada algú de vosaltres -amics, clients, coneguts i visitadors del bloc- pot aprofitar aquesta magnifica ocasió per a reflexionar sobre l'afrontament de les pèrdues que tots patim a la vida.
Aquest és el link on us podeu inscriure i informar:


El dol planteja un procés d'alternança entre l'elaboració de la pèrdua i la reconstrucció de la vida i de la manera en què ens relacionem amb els altres. Si ens quedéssim molt de temps atenent les emocions doloroses seria com si miréssim fixament al sol, i ens lesionaríem els ulls. Per això, seguir amb les pròpies tasques vitals significa de descansar l'angoixa i desenvolupar eines per a afrontar un entorn transformat. 
El dol és un procés que fluctúa entre SENTIR i FER.


No hay comentarios:

Publicar un comentario